Risotto de pastanaga amb formatge de cabra
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba petita
- 200 grams de pastanagues de colors diferents, per exemple taronja i groc
- 1 cullerada de mantega
- 300 grams d'arròs per risotto, per exemple carnaroli
- 1,5 dl de vi blanc sec
- 1,5 litres de brou
- Sal
- 20 grams de pinyons
- ½ remet de menta
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 40 grams de formatge de cabra curat
- 120 grams de ricotta de cabra fumada.
- Pebre
4 racions
Elaboració
Pica la ceba.
Talla les pastanagues en cubs d'1 cm.
Salta la ceba en la mantega.
Agrega l'arròs i les pastanagues, cuina l'arròs fins que es torni vidriós.
Desglaça amb el vi, i deixa reduir.
Agrega una mica de brou i sal i es deixa bullir.
Mentre agites, afegeix a poc a poc el brou al conjunt. Aproximadament cuina a foc lent durant uns 18 minuts fins que l'arròs estigui cremós però encara al dente.
Mentrestant daura els pinyons en una paella sense greix.
Separa les fulles de menta de les tiges i pica ben fines, barreja amb 3/4 d'oli i una mica de sal.
Ratlla finament el formatge de cabra.
Talla la ricotta en rodanxes.
Escalfa l'oli restant, i fregeix les rodanxes de ricotta per ambdós costats, fins que estiguin daurades.
Refina el risotto amb el formatge ratllat i barreja bé.
Assaona amb sal i pebre.
Reparteix la ricotta, la salsa de menta i els pinyons torrats pel damunt del risotto.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.