Pits de pollastre al Brandi
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de mantega
- 4 pits de pollastre
- Farina
- Sal
- Pebre
- 4 cullerades de Brandi.
4 racions
Elaboració
Fon la mantega en una paella, posa els pits de pollastre enfarinats, assaonats amb sal i pebre negre i cuina a foc alt per tots dos costats durant uns minuts.
Posa en una font de servir amb la seva salsa
A continuació, escalfa el brandi, aboca sobre els pits de pollastre, flameja i serveix immediatament.
Notes
Amics del Fòrum
Com que he vist que diverses persones s'han interessat per la recepta "Diferents maneres de preparar els pits de pollastre", passo les receptes traduïdes.
Una abraçada per tots i totes les companyes del Fòrum
joan.c
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1252 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.