Pits de pollastre amb farigola

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 4 grans d'all
  • 1 manat de farigola
  • 1 llimona
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Prepara una salsa barrejant el suc de llimona, l’oli, els alls pelats i premsats i la farigola.
Deixa en remull durant uns 10 minuts.
Aplana els pits de pollastre, condimenta amb sal i pebre.
Col·loca sobre la salsa, doblega i tanca amb un escuradents.
Cou al forn durant uns 25 minuts a 200 graus i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: