Pits de pollastre amb farigola
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 4 pits de pollastre
- 4 grans d'all
- 1 manat de farigola
- 1 llimona
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Prepara una salsa barrejant el suc de llimona, l’oli, els alls pelats i premsats i la farigola.
Deixa en remull durant uns 10 minuts.
Aplana els pits de pollastre, condimenta amb sal i pebre.
Col·loca sobre la salsa, doblega i tanca amb un escuradents.
Cou al forn durant uns 25 minuts a 200 graus i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1368 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.