Pits de pollastre a la crema

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 pits de pollastre
  • 20 dl de crema
  • El suc de mitja llimona
  • Oli d'oliva
  • Mantega
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Talla els dos pits, en 4 escalopes.
Aplana lleugerament i fregeix en l'oli i la mantega.
Assaona amb sal i pebre, i cuina fins que prenguin un bonic color daurat.
Col·loca els filets en un plat i mantén a la calor.
En un cassó, escalfa la crema, salpebre i agrega el suc de mitja llimona.
Aboca sobre els pits de pollastre i serveix ben calent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1813 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: