Pits de pollastre a la crema
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pits de pollastre
- 20 dl de crema
- El suc de mitja llimona
- Oli d'oliva
- Mantega
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Talla els dos pits, en 4 escalopes.
Aplana lleugerament i fregeix en l'oli i la mantega.
Assaona amb sal i pebre, i cuina fins que prenguin un bonic color daurat.
Col·loca els filets en un plat i mantén a la calor.
En un cassó, escalfa la crema, salpebre i agrega el suc de mitja llimona.
Aboca sobre els pits de pollastre i serveix ben calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1813 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.