Pits de pollastre a la mostassa
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grams de pits de pollastre tallats en escalopes
- 2 cullerades de farina
- 30 grams de mantega
- 1 cullerada i 1/2 de mostassa
- 4 cullerades de iogurt
- 2 rovells d'ou
- Cibulet o julivert
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Aplana bé les escalopes de pollastre, assaona amb sal i pebre i passa per la farina.
Escalfa la mantega en una paella i daura les escalopes a foc alt, cuina uns 5 minuts per cada costat.
Quan estiguin daurades mantén a un costat calent.
Mentrestant, en una tassa dissol la mostassa amb el iogurt, afegeix els rovells d'ou i barrejar bé.
A la paella on heu fregit les escalopes aboca la barreja preparada i cuina a la calor mínima, remenant constantment, fins que espesseixi lleugerament.
Aboca sobre la carn, escampa-hi les herbes picades i serveix calent o tèbia.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1598 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.