Arròs i llenties a l'estil indi

Ingredients

  • 1 cm de gingebre fresc
  • 1 bitxo
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades d'oli de colza
  • 150 grams de llenties marrons
  • ½ culleradeta de cardamom mòlt
  • 2 culleradetes de cúrcuma
  • 7 dl de brou de verdures
  • 200 grams d'arròs basmati
  • Sal
  • ½ ramat de coriandre

4 racions

Elaboració

Ratlla el gingebre ben fi.
Talla el xili per la meitat, treu les llavors i pica finament.
Pica la ceba i l'all.
Salteja tot en l'oli.
Agrega les llenties i espècies i ofega a foc lent fins que desprenguin, una agradable aroma de les espècies.
Desglaça amb brou i cuina a foc lent durant 10 minuts.
Afegeix l'arròs i la sal i cou a foc lent uns 15 minuts.
Si fos necessari, afegeix més aigua.
Arrenca les fulles de coriandre i barreja a les llenties amb arròs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: