Quiché de formatge amb peres

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per 1 forma de 23 cm Ø.
  • 250 grams de massa per coca
  • Farina per treballar la massa
  • 1 dl de crema
  • 3 cullerades de crema fresca
  • 2 ous
  • Sal i pebre
  • 100 grams de formatge Emmental
  • 2 peres
  • ¼ de manat de ruca

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 190 graus
Estira la massa sobre una mica de farina i dóna-li una forma rodona
de 25 cm.
Col·loca la massa sobre una safata de forn folrada amb paper de forn.
Punxa la pasta amb una forquilla.
Barreja i bat la crema fresca amb la nata i els ous.
Assaona amb sal i pebre i reserva.
Ratlla el formatge en un recipient, amb el ratllador gruixut.
Talla a la meitat les peres, i retira el nucli.
Talla les meitats de pera en forma de ventall i distribueix per sobre de la massa.
Aboca per la superfície, la barreja reservada i escampa pel damunt el formatge.
Col·loca al centre del forn i cou durant uns 25 minuts.
Talla la ruca en trossos grans.
Retira la Quiché del forn i abans de servir escampa per sobre la ruca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1603 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: