Pasta amb llimona i xicoira

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de tallarines amples
  • 600 grams de xicoira, tallada en tires
  • La pell de ½ llimona tallada en tires primes, i remullades en 2 culleretes de suc de llimona
  • 2 grans d'all picats.
  • Mantega de cuinar
  • 2 culleradetes de sucre de canya
  • Sal, i pebre acabat de moldre
  • 150 grams de formatge ratllat
  • Fulles petites de xicoira per a la decoració.

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, reserva en un lloc calent amb 1 dl d'aigua de la cocció bullint.
Fregeix breument en la mantega, la xicoira tallada a tires, la pell de llimona amb el suc del remull i l'all.
Afegeix el sucre, fregeix breument i assaona al gust.
Treu la pasta de l'aigua bullent reservada i barreja amb la xicoira preparada.
Serveix en plats preescalfats.
Escampa formatge per sobre i decora amb petites fulles de xicoira.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2004 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: