Pasta amb llimona i xicoira
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de tallarines amples
- 600 grams de xicoira, tallada en tires
- La pell de ½ llimona tallada en tires primes, i remullades en 2 culleretes de suc de llimona
- 2 grans d'all picats.
- Mantega de cuinar
- 2 culleradetes de sucre de canya
- Sal, i pebre acabat de moldre
- 150 grams de formatge ratllat
- Fulles petites de xicoira per a la decoració.
4 racions
Elaboració
Cou la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, reserva en un lloc calent amb 1 dl d'aigua de la cocció bullint.
Fregeix breument en la mantega, la xicoira tallada a tires, la pell de llimona amb el suc del remull i l'all.
Afegeix el sucre, fregeix breument i assaona al gust.
Treu la pasta de l'aigua bullent reservada i barreja amb la xicoira preparada.
Serveix en plats preescalfats.
Escampa formatge per sobre i decora amb petites fulles de xicoira.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2004 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.