Orada a la graella amb llimona
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per grill
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 orada, de 300 a 400 grams
- ½ culleradeta de pebre negre
- 1 cullerada de llavors de comí
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- ½ manat de julivert
- ½ llimona orgànica
- 1 gra d'all
- Sal
2 racions
Elaboració
Aixafa en el morter els grans de pebre i les llavors de comí afegeix l'oli d'oliva i barreja bé.
Esbandeix la orada amb aigua freda, asseca, frega tot el peix amb la marinada de pebre i assaona amb la sal.
Renta el julivert, i col·loca en el ventre de la orada.
Talla per la meitat la llimona i després a rodanxes fines
Pela l'all en lamines fines.
Posa una part de les falques de llimona i l'all, en el ventre de la orada.
Escalfa el grill o la planxa.
Col·loca la orada sobre la planxa preescalfada, afegeix la resta de rodanxes de llimona, i ruixa una mica d'oli d'oliva a sobre el peix.
Grilla a foc suau uns 4 minuts, dóna la volta i cuina durant 4 minuts més.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.