Sopa de cigrons amb gingebre i pasta

Ingredients

  • 120 grams d'espagueti
  • 2 pots de cigrons
  • Barreja per fregir congelat
  • Gingebre fresc
  • Brou de verdures granulat
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

4 racions

Elaboració

Salta l'all i la barreja en 2 cullerades d'oli d'oliva.
Agrega, 4 rodanxes de gingebre i els cigrons, esbandits.
Ruixa amb 750 grams de brou fet amb brou granulat.
Mentre els cigrons es couen uns instants, cuina, per separat, en aigua salada, els espaguetis, així els dos sabors seran diferents.
Escorre la pasta al dente.
Tritura la meitat dels cigrons amb la batedora, i afegeix a la pasta amb l'altra meitat de cigrons, una mica de julivert picat i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Òskar Haddock diu:
Què és la Barreja per fregir congelat?
Joan Corminas diu:
Amic Haddock
Es tracta d'una bossa de verdures variades congeladas. Que la trobaràs a qualsevol Super
Amb una forta abraçada
Joan.c
Òskar Haddock diu:
Gràcies!
No compro quasi mai congelats, sóc més de fresc i a poder ser de temporada.
Salut

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: