Sopa de cigrons amb gingebre i pasta
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 120 grams d'espagueti
- 2 pots de cigrons
- Barreja per fregir congelat
- Gingebre fresc
- Brou de verdures granulat
- Julivert
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
4 racions
Elaboració
Salta l'all i la barreja en 2 cullerades d'oli d'oliva.
Agrega, 4 rodanxes de gingebre i els cigrons, esbandits.
Ruixa amb 750 grams de brou fet amb brou granulat.
Mentre els cigrons es couen uns instants, cuina, per separat, en aigua salada, els espaguetis, així els dos sabors seran diferents.
Escorre la pasta al dente.
Tritura la meitat dels cigrons amb la batedora, i afegeix a la pasta amb l'altra meitat de cigrons, una mica de julivert picat i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3463 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.