Pasta amb colinap i bròquil
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 colinap
- 350 grams de bròquil
- 8 dl de brou de verdures fort
- 400 grams de pasta del teu gust
- 75 grams de formatge ratllat
- 1 dl i ½ de crema
- 1 manat d'anet
- Sal
4 racions
Elaboració
Talla la colinap a daus.
Talla el bròquil a daus més o menys, grans, com la colinap.
Bull el brou en una cassola gran.
Col·loca les verdures i la pasta al brou.
Porta a ebullició i deixa coure a foc lent, cobert, durant uns 10 minuts, remenant ocasionalment.
Barreja bé amb el formatge i la crema i deixa que s'escalfi el conjunt.
Pica finament l'anet i espolsa pel damunt.
Assaona amb sal i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1697 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.