Pasta amb coliflor i cigrons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de pistons ratllats
- 200 grams de ceba
- 200 grams de cigrons cuits
- Coliflor 120 grams de coliflor
- 1 taronja
- Julivert
- All.
- Formatja parmesà molt
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Pica la ceba i posa en una cassola amb 80 g d'oli, afegeix la sal, tapa i cuina amb el foc al mínim, sense deixar que es dauri, durant 10 minuts.
A continuació, afegeix la pell de taronja, tallada en filets i 3 a 4 cullerades d'aigua.
Cuina encara durant 3 minuts més, retira la tapa i deixa reduir el líquid 2 minuts més.
Retira del foc la ceba i reserva el líquid de cocció.
Retorna el líquid de cocció al foc, agrega el gra d'all, i una cullerada de julivert picat, els cigrons, la ceba, sal i pebre, i apaga el foc.
Bull la coliflor al dente durant 6 minuts, retira i escorre.
En la mateixa aigua, cou la pasta i al cap de 3 minuts abans d'acabar la cocció, agrega la coliflor.
Escorre la pasta al dente i la coliflor i agrega a la salsa de ceba i cigrons, després d'eliminar l'all.
Serveixi la pasta, empolvorada amb una mica de formatge parmesà.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2461 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.