Pits de pollastre farcits
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre (cadascun d'aproximadament 150 grams), al llarg un tall en forma de butxaca, per omplir amb el farcit
- 125 grams de formatge cremós al pebre (per ex. Cantadou)
- 50 grams de pernil en tires fines
- 3 cullerades de créixens, picats grossos
- 50 grams de tomàquets secs en oli, escorreguts i finament picats.
- Mantega per fregir
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- La meitat de formatge crema reservat
- 3 cullerades d'aigua
- 3 cullerades de crema.
4 racions
Elaboració
Barreja la meitat del formatge fresc, amb el pernil, els créixens i el tomàquet.
Reserva l'altra meitat del formatge cremós.
Omple amb la barreja els pits de pollastre i tanca l'obertura amb escuradents.
Preescalfa el forn a 60 graus, escalfa els plats i la safata de servir.
Escalfa la mantega en una paella antiadherent, redueix el foc i fregeix els pits de pollastre durant uns 4 minuts per cada costat.
Retira i mantén a la calor en la safata preescalfada.
Elimina la grassa de la paella amb paper absorbent de cuina, afegeix l'altra meitat de formatge cremós reservat, la crema de llet i l'aigua, escalfa lleugerament la barreja, i serveix en els plats escalfats, junt amb els pits de pollastre, adornats amb uns créixens pel damunt.
Aquest plat es pot combinar amb arròs i una amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.