Pits de pollastre farcits

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre (cadascun d'aproximadament 150 grams), al llarg un tall en forma de butxaca, per omplir amb el farcit
  • 125 grams de formatge cremós al pebre (per ex. Cantadou)
  • 50 grams de pernil en tires fines
  • 3 cullerades de créixens, picats grossos
  • 50 grams de tomàquets secs en oli, escorreguts i finament picats.
  • Mantega per fregir
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • La meitat de formatge crema reservat
  • 3 cullerades d'aigua
  • 3 cullerades de crema.

4 racions

Elaboració

Barreja la meitat del formatge fresc, amb el pernil, els créixens i el tomàquet.
Reserva l'altra meitat del formatge cremós.
Omple amb la barreja els pits de pollastre i tanca l'obertura amb escuradents.
Preescalfa el forn a 60 graus, escalfa els plats i la safata de servir.
Escalfa la mantega en una paella antiadherent, redueix el foc i fregeix els pits de pollastre durant uns 4 minuts per cada costat.
Retira i mantén a la calor en la safata preescalfada.
Elimina la grassa de la paella amb paper absorbent de cuina, afegeix l'altra meitat de formatge cremós reservat, la crema de llet i l'aigua, escalfa lleugerament la barreja, i serveix en els plats escalfats, junt amb els pits de pollastre, adornats amb uns créixens pel damunt.
Aquest plat es pot combinar amb arròs i una amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1478 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: