Arròs amb carabassa, xampinyons i salsa de nabius

Ingredients

  • 200 grams d'arròs basmati
  • Sal
  • 800 grams de carabassa Hokkaido
  • 300 grams de xampinyons marrons
  • 2 alls
  • 4 culleradetes d'oli d'oliva
  • Pebre
  • 2 cullerades de vinagre de gerd
  • 200 ml de brou vegetals
  • 2 cullerades de nabius (frescos o amb conserva)
  • 200 grams de crema agra
  • 100 grams de nous

4 racions

Elaboració

Posa l'arròs basmati amb 200 ml d'aigua amb sal en una olla i cobreix, cuina d'acord a les instruccions del paquet, uns 10 minuts, a foc molt suau.
Mentrestant renta la carabassa, asseca, treu les llavors amb una cullera i talla a daus.
Neteja els xampinyons, talla els extrems i talla els bolets a quarts.
Pela i pica els alls.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent, sofregeix l'all breument. Afegeix la carabassa i ofega durant uns 5 minuts.
Agrega els xampinyons i cuina per altres 5 minuts. Assaona amb sal i pebre, aboca el vinagre i el brou i deixa bullir durant uns 4 a 5 minuts.
Mentrestant, posa els nabius i la crema agra en un recipient petit, i assaona amb sal i pebre.
Afegeix les verdures a l'arròs cuit.
Pica les nous amb un ganivet gran, i barreja amb l'arròs i les verdures.
Esbandeix amb aigua freda 4 petits motlles o tasses, omple amb l'arròs i les verdures i prem en el motlle.
Aboca sobre els plats i serveix amb la salsa de nabius.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2933 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: