Arròs amb carabassa, xampinyons i salsa de nabius
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams d'arròs basmati
- Sal
- 800 grams de carabassa Hokkaido
- 300 grams de xampinyons marrons
- 2 alls
- 4 culleradetes d'oli d'oliva
- Pebre
- 2 cullerades de vinagre de gerd
- 200 ml de brou vegetals
- 2 cullerades de nabius (frescos o amb conserva)
- 200 grams de crema agra
- 100 grams de nous
4 racions
Elaboració
Posa l'arròs basmati amb 200 ml d'aigua amb sal en una olla i cobreix, cuina d'acord a les instruccions del paquet, uns 10 minuts, a foc molt suau.
Mentrestant renta la carabassa, asseca, treu les llavors amb una cullera i talla a daus.
Neteja els xampinyons, talla els extrems i talla els bolets a quarts.
Pela i pica els alls.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent, sofregeix l'all breument. Afegeix la carabassa i ofega durant uns 5 minuts.
Agrega els xampinyons i cuina per altres 5 minuts. Assaona amb sal i pebre, aboca el vinagre i el brou i deixa bullir durant uns 4 a 5 minuts.
Mentrestant, posa els nabius i la crema agra en un recipient petit, i assaona amb sal i pebre.
Afegeix les verdures a l'arròs cuit.
Pica les nous amb un ganivet gran, i barreja amb l'arròs i les verdures.
Esbandeix amb aigua freda 4 petits motlles o tasses, omple amb l'arròs i les verdures i prem en el motlle.
Aboca sobre els plats i serveix amb la salsa de nabius.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2933 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.