Goulash amb xampinyons
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de patates ceroses
- 250 grams de xampinyons marrons
- 1 escalunya
- 1 manat de julivert
- 1 llimona orgànica
- 600 grams de carn tendre a tires
- Mantega clarificada per fregir
- ¾ de culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 3 dl de brou vegetal
- 2 dl de crema.
- Talla les patates a cubs grans al voltant d'1 i ½ cm, els xampinyons a quarts, i l'escalunya i el julivert ben fins.
- Ratlla la pell de la llimona, prem una cullerada de suc i reserva.
- Salta porcions de carn, a foc fort, en la mantega, cada una, aproximadament durant 3 minuts.
- Assaona al gust.
- Desgreixa amb paper absorbent de cuina el greix de fregir.
- Agrega una mica de mantega, afegeix els xampinyons i l'escalunya i salteja durant 2 minuts.
- Desglaça amb el brou i la crema, deixa bullir, afegeix les patates, i cuina a foc lent uns 15 minuts.
- Afegeixi novament la carn i deixa que només s'escalfi.
- Agrega el julivert, la ratlladura de llimona, el suc i barreja bé.
- Serveix de seguida.
4 racions
Elaboració
Talla les patates a cubs grans al voltant d'1 i ½ cm, els xampinyons a quarts, i l'escalunya i el julivert ben fins.
Ratlla la pell de la llimona, prem una cullerada de suc i reserva.
Salta porcions de carn, a foc fort, en la mantega, cada una, aproximadament durant 3 minuts.
Assaona al gust.
Desgreixa amb paper absorbent de cuina el greix de fregir.
Agrega una mica de mantega, afegeix els xampinyons i l'escalunya i salteja durant 2 minuts.
Desglaça amb el brou i la crema, deixa bullir, afegeix les patates, i cuina a foc lent uns 15 minuts.
Afegeixi novament la carn i deixa que només s'escalfi.
Agrega el julivert, la ratlladura de llimona, el suc i barreja bé.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1651 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.