Goulash amb xampinyons

Ingredients

  • 800 grams de patates ceroses
  • 250 grams de xampinyons marrons
  • 1 escalunya
  • 1 manat de julivert
  • 1 llimona orgànica
  • 600 grams de carn tendre a tires
  • Mantega clarificada per fregir
  • ¾ de culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 3 dl de brou vegetal
  • 2 dl de crema.
  • Talla les patates a cubs grans al voltant d'1 i ½ cm, els xampinyons a quarts, i l'escalunya i el julivert ben fins.
  • Ratlla la pell de la llimona, prem una cullerada de suc i reserva.
  • Salta porcions de carn, a foc fort, en la mantega, cada una, aproximadament durant 3 minuts.
  • Assaona al gust.
  • Desgreixa amb paper absorbent de cuina el greix de fregir.
  • Agrega una mica de mantega, afegeix els xampinyons i l'escalunya i salteja durant 2 minuts.
  • Desglaça amb el brou i la crema, deixa bullir, afegeix les patates, i cuina a foc lent uns 15 minuts.
  • Afegeixi novament la carn i deixa que només s'escalfi.
  • Agrega el julivert, la ratlladura de llimona, el suc i barreja bé.
  • Serveix de seguida.

4 racions

Elaboració

Talla les patates a cubs grans al voltant d'1 i ½ cm, els xampinyons a quarts, i l'escalunya i el julivert ben fins.
Ratlla la pell de la llimona, prem una cullerada de suc i reserva.
Salta porcions de carn, a foc fort, en la mantega, cada una, aproximadament durant 3 minuts.
Assaona al gust.
Desgreixa amb paper absorbent de cuina el greix de fregir.
Agrega una mica de mantega, afegeix els xampinyons i l'escalunya i salteja durant 2 minuts.
Desglaça amb el brou i la crema, deixa bullir, afegeix les patates, i cuina a foc lent uns 15 minuts.
Afegeixi novament la carn i deixa que només s'escalfi.
Agrega el julivert, la ratlladura de llimona, el suc i barreja bé.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1651 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: