Escuma de formatge fresc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Escuma
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 4 gots d'aproximadament 2 dl
Escuma:
- 150 grams de formatge fresc
- ½ beina de vainilla
- 1 llimona orgànica
- 1 dl de crema
- 1 clara d'ou
- 1 mica de sal
- 60 grams de sucre.
Adornament:
- 3 taronges
- 1 cullerada de pistatxos picats
4 racions
Elaboració
Escuma:
Barreja el formatge fresc, llavors de vainilla i la ratlladura de llimona junt, amb la crema batuda.
Bat la clara d'ou amb sal, afegeix a poc a poc el sucre, segueix batent fins que la clara d'ou brilla.
Posa la merenga a la barreja de formatge fresc, omple en els gots i refrigera a la nevera, al voltant de 2 hores.
Adornament:
Talla una tapa a dalt i baix de la taronja, a continuació, elimina amb el ganivet la closca, i talla a grills, la polpa.
Estén els grills sobre l'escuma de formatge fresc i escampa els pistatxos picats, pel damunt.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2558 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.