Tapenade de pèsols i ametlles
Ingredients
- Per 12 llesques
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ceba, finament picada
- 1 gra d'all
- 70 grams d'ametlles pelades
- 1/5 dl de llet d'ametlles
- 120 grams de pèsols congelats
- 1 manat de julivert, finament picat
- ½ culleradeta de pebre vermell picant
- ½ culleradeta de pebre de llimona
- ½ culleradeta de sal
- 250 grams de pa de sègol, a llesques
- Una mica de créixens
12 racions
Elaboració
Calenta l'oli, i ofega la ceba i l'all.
Agrega les ametlles i cuina al voltant de 2 minuts.
Aboca la llet d'ametlles, porta a ebullició, baixa el foc, i cuina a foc lent durant uns 8 minuts.
Afegeix els pèsols, assaona, i tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Distribueix la tapenade de pèsols i ametlles en les llesques de pa, i decora per sobre amb créixens.
Torra el pa abans de servir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1577 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.