Postres de iogurt grec amb mel i magrana

Ingredients

  • 4 llesques de pa de motlle torrat (zwiebach)
  • 4 iogurts de crema grecs
  • 8 cullerades de mel
  • 8 cullerades de llavors de magrana

4 racions

Elaboració

Aixafa el pa de motlle (zwiebach), toscament o com vulguis de grossor.
Distribueix uniformement en els gots o copes.
Barreja el iogurt amb la meitat de mel i aboca sobre el pa torrat esmicolat.
Posa 1 cullerada de mel per sobre la barreja de iogurt.
Sense agita per no cambiar el sabor, reparteix pel damunt de manera uniforme les llavors de magrana.
Refrigera i serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1956 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: