Postres de iogurt grec amb mel i magrana
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 llesques de pa de motlle torrat (zwiebach)
- 4 iogurts de crema grecs
- 8 cullerades de mel
- 8 cullerades de llavors de magrana
4 racions
Elaboració
Aixafa el pa de motlle (zwiebach), toscament o com vulguis de grossor.
Distribueix uniformement en els gots o copes.
Barreja el iogurt amb la meitat de mel i aboca sobre el pa torrat esmicolat.
Posa 1 cullerada de mel per sobre la barreja de iogurt.
Sense agita per no cambiar el sabor, reparteix pel damunt de manera uniforme les llavors de magrana.
Refrigera i serveix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1956 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.