Postre de iogur al cafè amb amareto

Ingredients

  • 60 grams de xocolata, varietat al gust
  • 600 grams de crema de iogurt
  • 4 cullerades d'Amaretto
  • 12 cullerades de xarop de cafè

4 racions

Elaboració

Trosseja la xocolata ben fina.
Barreja l’amaretto amb el iogurt.
Distribueix a capes, la barreja de iogur i el xarop de cafè en 4
copes de postres o pots de conserva de vidre.
Serveix empolvorats per sobre amb trossets de xocolata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: