Arros Pilaf de verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 300 grams de barreja de verdures, per exemple, porros, pastanagues, etc.
- 1 gra d'all
- 1 cullerada de mantega
- 250 g d'arròs de gra llarg
- 6 dl de brou de verdures, calent
- Sal i pebre, segons sigui necessari
4 racions
Elaboració
Pica la ceba, talla les verdures en tires i pela l'all.
Escalfa la mantega en una paella, afegeix les verdures, prem l'all, i cuina de 3 a 5 minuts.
Posa l'arròs, cuina i regira fins que els grans estiguin transparents.
Porta a ebullició el brou en una olla, aboca d'una sola vegada en l'arròs i portar a ebullició.
Cuina a foc mitja durant uns 20 minuts cobert, fins a la total absorció de líquid sense necessitat d'aixecar la tapa o agitar la mescla.
Afegeix sal i pebre si cal.
Junt amb les verdures pot agrega ½ cullerada de pasta de tomàquet.
Junt amb l'arròs pots agrega curri o safrà en. pols
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2273 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.