Arros Pilaf de verdures

Ingredients

  • 1 ceba
  • 300 grams de barreja de verdures, per exemple, porros, pastanagues, etc.
  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada de mantega
  • 250 g d'arròs de gra llarg
  • 6 dl de brou de verdures, calent
  • Sal i pebre, segons sigui necessari

4 racions

Elaboració

Pica la ceba, talla les verdures en tires i pela l'all.
Escalfa la mantega en una paella, afegeix les verdures, prem l'all, i cuina de 3 a 5 minuts.
Posa l'arròs, cuina i regira fins que els grans estiguin transparents.
Porta a ebullició el brou en una olla, aboca d'una sola vegada en l'arròs i portar a ebullició.
Cuina a foc mitja durant uns 20 minuts cobert, fins a la total absorció de líquid sense necessitat d'aixecar la tapa o agitar la mescla.
Afegeix sal i pebre si cal.
Junt amb les verdures pot agrega ½ cullerada de pasta de tomàquet.
Junt amb l'arròs pots agrega curri o safrà en. pols


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: