Pesto de pebrot
Categoria:
Salses
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pebrots vermells de mida mitjana
- 65 grams d'ametlla mòlta
- 1 llimona orgànica
- ½ dl d'oli d'oliva
- 1 gra d'all
- 2 culleradetes de vinagre balsàmic
- 50 grams de formatge parmesà
- 1 manat d'alfàbrega
- 1 manat de julivert
- Sal i pebre acabat de moldre
1 racions
Elaboració
Renta els pebrots, talla en meitats, al llarg, retira les llavors i col·loca el costat del tall cap avall sobre una safata per enfornar.
Enforna en el forn preescalfat (convecció amb grill, 200 graus).
Cou uns 20 minuts fins que els pebrots formin bombolles fosques.
Treu la safata del forn i col·loca les meitats de pebrot immediatament en una bossa de plàstic, tanca i deixar refredar.
Pela els pebrots, talla a tires i recull el suc.
Introdueix a la liquadora, junt amb la pela de llimona, l'ametlla mòlta, l'all, el parmesà, el julivert, les fulles d'alfàbrega, el vinagre balsàmic, i l'oli d'oliva.
Tritura el conjunt fins a obtenir una barreja espessa i suau.
Assaonar al gust si cal i reserva a la nevera.
També pots afegir:
1/2 tassa de tomàquets assecats al sol
1 culleradeta de mostassa de Dijon granulada
1/2 culleradeta de llavors de fonoll (més si ho desitgés)
1/2 culleradeta de suc de llimona fresc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1811 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.