Coca de pa amb salsitxa i col fermentada (xucrut)
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba (gran)
- 1 Pa de pagès (a llesques)
- 3 ous
- 1 cullerada de mostassa
- 100 ml de llet
- 150 ml de crema
- una mica de sal
- pebre
- nou moscada (acabada de ratllar)
- 50 grams de mantega
- 700 grams de salsitxa fresca en una peca
- 1 cullerada de sucre
- 400 grams de col fermentada (xucrut)
- herbes aromàtiques (fresques)
4 racions
Elaboració
Pela la ceba, i talla en tires primes.
Talla el pa de pagès a llesques fines de 4 a 5 mm, a continuació, cada llesca a meitats i reserva.
Bat els ous amb la mostassa, la llet i la nata.
Assaona bé amb sal, pebre i nou moscada i reserva.
Escalfa la mantega clarificada en una àmplia paella.
Fregeix el caragol de botifarra, aproximadament durant 2 minuts per cada costat.
Treure de la paella i reserva a un costat.
Afegeixi la ceba a la paella i sofregeix a foc lent, fins que estigui tova (uns 5 a 6 minuts).
Escampa pel damunt de la ceba el sucre, i deixa caramel·litzar lleugerament, barreja la col fermentada (xucrut) amb la ceba caramel·litzada i assaona amb sal pebre.
Preescalfa el forn a 180 graus (160 graus a convecció).
Col·loca les llesques de pa en capes de forma de ventall, sobre el motlle per al forn.
Distribueix la barreja de col fermentada (xucrut) a la part superior del pa.
Sobre la col fermentada col·loca la salsitxa reservada i ruixa tota la superfície amb el preparat d'ou.
Col·loca la coca de pa, a la part baixa del forn preescalfat a 180 graus
I cuina aproximadament uns 45 minuts.
Adorna la coca de pa, amb les herbes fresques i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2352 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.