Fulles de bleda farcides amb arròs
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Per a 2 persones
- 4 grams de bolets secs
- 8 fulles de bleda
- 1 ceba
- 20 grams de mantega
- 100 grams d'arròs Arbori
- 50 ml de vi blanc
- 200 ml de brou de verdures calent
- 40 grams de parmesà ratllat
- Sal.
2 racions
Elaboració
Remulla els bolets secs, durant 30 minuts, amb 50 ml d'aigua.
Renta les bledes.
Separa les tiges de les fulles i reserva per utilitzar en altres receptes.
Blanqueja cada fulla durant 1 minut en aigua bullent.
Retira amb una escumadora, i escorre sobre paper de cuina.
Reserva en un lloc calent.
Pela la ceba, pica finament i en una cassola amb mantega, fes-la sofregir a foc lent, agrega l'arròs i salta durant 2 minuts, tot remenant.
Afegeix els bolets remullats junt amb l'aigua de remull i porta a ebullició.
Remena constant ment i quan el líquid segui reduït, afegeix a poc a poc el brou fins que passats aproximadament 18 minuts, l'arròs estigui al dente.
Afegeix el formatge parmesà i assaona l'arròs amb sal.
Reparteix el risotto en les fulles de les bledes, plega els costats, i enrotlla les fulles.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1825 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.