Panna cotta amb l’herba de llimona i salsa de mango
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 ml de llet de coco
- 2 cullerades de sucre
- La ratlladura d'1 llima bio
- 1 tija d'herba de llimona
- 3 fulles de gelatina
- 1 mango
- 1 cullerada de sucre, marró
- 100 ml de suc de taronja
- Physalis i menta per a la decoració.
4 racions
Elaboració
Remulla la gelatina en aigua freda.
Posa en una cassola, la llet de coco, el sucre, la ratlladura de la llima i l'herba de llimona aixafada amb un cassó, de dalt a baix i cuina a foc lent durant uns 10 a 15 minuts.
Prem les fulles de gelatina, agrega a la barreja anterior i deixa coure fins que espessí una mica.
Després omple en els motlles o recipients de vidre i reserva a la nevera, almenys tres hores, encara que serà millor si o deixes tota la nit.
Salsa de mango:
Posa el sucre en una cassola, i deixa caramel·litza, quan prengui el color daurat, desglaça amb el suc de taronja.
Pela la closca de mango i treu el pinyol.
Talla la polpa a trossos petits, i després barreja amb el xarop de taronja que hem, caramel·litzat, cuina el conjunt, a foc suau, fins que el mango estigui cuit.
Tritura amb la batedora fins que quedi una barreja cremosa, deixa refredar i reserva a la nevera
Per servir:
Retira de la nevera la pana cotta, cinc minuts abans de servir i afegeix a les formes la salsa de mango.
Decora amb la menta i physalis, i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1628 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.