Panna cotta amb l’herba de llimona i salsa de mango

Ingredients

  • 500 ml de llet de coco
  • 2 cullerades de sucre
  • La ratlladura d'1 llima bio
  • 1 tija d'herba de llimona
  • 3 fulles de gelatina
  • 1 mango
  • 1 cullerada de sucre, marró
  • 100 ml de suc de taronja
  • Physalis i menta per a la decoració.

4 racions

Elaboració

Remulla la gelatina en aigua freda.
Posa en una cassola, la llet de coco, el sucre, la ratlladura de la llima i l'herba de llimona aixafada amb un cassó, de dalt a baix i cuina a foc lent durant uns 10 a 15 minuts.
Prem les fulles de gelatina, agrega a la barreja anterior i deixa coure fins que espessí una mica.
Després omple en els motlles o recipients de vidre i reserva a la nevera, almenys tres hores, encara que serà millor si o deixes tota la nit.

Salsa de mango:

Posa el sucre en una cassola, i deixa caramel·litza, quan prengui el color daurat, desglaça amb el suc de taronja.
Pela la closca de mango i treu el pinyol.
Talla la polpa a trossos petits, i després barreja amb el xarop de taronja que hem, caramel·litzat, cuina el conjunt, a foc suau, fins que el mango estigui cuit.
Tritura amb la batedora fins que quedi una barreja cremosa, deixa refredar i reserva a la nevera

Per servir:

Retira de la nevera la pana cotta, cinc minuts abans de servir i afegeix a les formes la salsa de mango.
Decora amb la menta i physalis, i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1628 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: