Mató amb capes de fruites fresques i xocolata blanca
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de xocolata, blanca, picada
- 250 grams de mató
- 100 grams de iogurt natural
- 1 cullerada de sucre en pols
- 1 sobre de sucre de vainilla
- La pell d'1 llimona orgànica
- Suc de mitja llimona
- 150 a 200 grams de fruites fresques, per exemple, gerds, nabius
- I maduixes
- Encenalls de xocolata, blanc, per a la decoració
6 racions
Elaboració
En primer lloc, la xocolata blanca es fon en un bany d'aigua calenta. Ha de ser a trossos, ja que es fon més de pressa.
En un altre bol, es barreja el mató, el iogurt natural, el sucre en pols i el sucre de vainilla s'agita fins que tot estigui ben connectat.
Després s'agrega la pela de la llimona orgànica i el suc de la meitat d'aquesta.
Al final s'agrega la xocolata fosa i es barreja bé, es reserva com a mínim unes 3 o 4 hores a la nevera, d'aquesta manera la crema serà ferma.
Després d'aquest temps de repòs, es pot preparar en petites capes, copes de postres amb la barreja de mató i fruites fresques com els gerds, maduixes, nabius, etc. i pel damunt decorar amb encenalls de xocolata blanca
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1024 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.