Coca de blat de moro

Ingredients

  • Per una safata de 30 x 25 cm
  • 1 ceba
  • 2 ous durs
  • 1 cullerada de mantega
  • 4 dl de llet
  • 150 grams de sèmola de blat de moro fina
  • 1 llauna de grans de blat de moro a 340 grams
  • Sal i pebre
  • 100 grams de formatge Cheddar

4 racions

Elaboració

Pica la ceba.
Talla els ous durs, en daus d'aproximadament 2 mm.
Cuina la ceba en la mantega durant uns 2 minuts.
Aboca a la llet i porta a ebullició.
Agrega la farina de blat de moro i cuina uns 2 minuts fins a obtenir una pasta espessa.
Escorre els grans de blat de moro de la llauna i junt amb els daus d'ou, barreja amb la pasta de polenta.
Assaona al gust, amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Folra la safata amb paper de forn.
Col·loca la polenta en la safata, i aplana bé.
Ratlla el formatge amb el ratllador i escampa pel damunt de la polenta.
Enforna uns 20 minuts.
Deixa refredar una mica i talla a quadrats.
Serveix els quadrats de polenta amb una bona amanida mixta.

Notes

No sempre ha de ser polenta.
Coca de blat de moro amb farina de blat de moro, grans de blat de moro, ous picats i amb formatge cheddar al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2018 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: