Quiché de bròquil
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de farina
- 125 grams de mantega en escates
- Sal
- 50 ml d'aigua
- 400 grams de bròquil
- 1 gra d'all
- 3 ous
- 150 grams de crema
- 2 cullerades de crema fraîche
- 350 grams de formatge fresc
- 1 culleradeta de fulles de farigola
- Pebre
- 50 grams de tomàquets (secs)
- Oli
- 2 cullerades de pinyons
8 racions
Elaboració
Barreja la farina, la mantega, la sal i l'aigua i reserva la massa a la nevera durant uns 30 minuts.
Renta i talla el bròquil en floretes.
Blanqueja en aigua salada durant uns 2 minuts i deixa drenar.
Pela i pica l'all, barreja amb els ous, la crema, la crema fraîche, el formatge fresc i les fulles de farigola.
Condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Pica aproximadament 50 g de tomàquets secs en oli.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Amb la massa reservada, revesteix la safata per la Quiché. Distribueix, sobre la massa, el bròquil i els tomàquets, i ruixa amb la crema d'ou.
Cuina la Quiché durant 30 minuts.
Escampa els pinyons, i cou durant 5 minuts més.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1389 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.