Orecchiette amb bròquil i cansalada
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Cansalada:
- 150 grams de cansalada en tires.
Pasta:
- 350 grams d'Orecchiette
- Aigua salada, bullent
- 600 grams de bròquil, en floretes
- 1 xili vermell, sense llavors i tallat a tires
- 125 grams de formatge mascarpone
- Sal i pebre, segons sigui necessari
- 1 cullerada de fulles de margalló
- 60 grams de parmesà en una sola peça.
5 racions
Elaboració
.
Cansalada:
Fregeix la cansalada en una paella a foc lent fins que estigui ben cruixent, retira i escorre sobre paper de cuina.
Pasta:
Cuina la pasta en aigua salada durant uns 7 minuts.
Afegeix el bròquil, bull fins que estiguin al dente, escorre, i torna a la paella.
Afegeix el xili i el formatge, mascarpone, escalfa acuradament tot remenant, fins que es fongui el mascarpone.
Barreja en el preparat, la cansalada i majorana.
Fes uns encenalls de formatge, amb el pela patates, i reparteix pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1369 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.