Crema de coco i caramel amb fruites fresques
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 210 grams de sucre
- 3 ous
- 220 ml de crema de coco
- 100 ml de llet
- Fruites fresques
Elaboració
Posa 100 grams de sucre i 50 ml d'aigua en una cassola, bull amb el foc ben fort, no ho regiris molt.
Cuina per 5 a 8 minuts fins que l'almívar es posa d'un color groc caramel.
Aboca acuradament el caramel líquid en el fons dels motlles.
Mou els motlles, de manera que el caramel cobreixi el fons de cada motlle.
Bat, els ous en un bol, afegeix la resta del sucre i tota la barreja de crema de coco i la llet, barreja bé el conjunt.
Omple els motlles.
Col·loca els motlles sobre un drap que cobreixi el fons del recipient per al forn
Aboca aigua calenta fins que cobreixi dos terços dels motlles Preescalfa el forn a 160 graus i deixa coure de 25 a 30 minuts.
A continuació, retira i deixa refredar en els motlles.
Serveix desemmotllant amb un ganivet al llarg de la vora del motlle, tomba el contingut de la forma en un plat.
Col·loca la fruita al voltant de la crema de coco.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.