Cuixes de pollastre rostides amb verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre a ca. 220 grams
  • 3 grans d'all
  • 3 cullerades d'oli
  • Sal
  • Pebre
  • 2 panotxes de blat de moro
  • 6 tomàquets
  • 2 dl de vi blanc
  • 1 ram d'herbes barrejades, per exemple, coriandre i julivert

4 racions

Elaboració

Separa la part superior i inferior de les cuixes de pollastre. Prem l'all i barreja amb l'oli, condimenta amb sal i pebre i pinzella les peces de pollastre.
Preescalfa el forn amb una cassola de rostir a 180 graus. Treu les fulles i els cabells de les panotxes.
Amb un ganivet treu els grans, si no tens panotxes fresques, pots fer servir, el de conserva en pot de vidre o llauna metàl·lica.
Talla els tomàquets en trossos.
Col·loca les cuixes de pollastre a la cassola de rostir preescalfada, i cuina al forn durant 10 minuts.
Afegeix el blat de moro i el vi.
Cuina tot al forn durant uns 30 minuts.
Pica les herbes aromàtiques ben fines i agrega junt amb els tomàquets al pollastre, durant els últims 5 minuts de rostir les cuixes de pollastre.
Condimenta amb sal i pebre abans de servir.
"


Recepta de cuina de Cuixes de pollastre rostides amb verdures
Recepta de "Gurmet Verd"
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2278 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: