Cuixes de pollastre rostides amb verdures
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre a ca. 220 grams
- 3 grans d'all
- 3 cullerades d'oli
- Sal
- Pebre
- 2 panotxes de blat de moro
- 6 tomàquets
- 2 dl de vi blanc
- 1 ram d'herbes barrejades, per exemple, coriandre i julivert
4 racions
Elaboració
Separa la part superior i inferior de les cuixes de pollastre. Prem l'all i barreja amb l'oli, condimenta amb sal i pebre i pinzella les peces de pollastre.
Preescalfa el forn amb una cassola de rostir a 180 graus. Treu les fulles i els cabells de les panotxes.
Amb un ganivet treu els grans, si no tens panotxes fresques, pots fer servir, el de conserva en pot de vidre o llauna metàl·lica.
Talla els tomàquets en trossos.
Col·loca les cuixes de pollastre a la cassola de rostir preescalfada, i cuina al forn durant 10 minuts.
Afegeix el blat de moro i el vi.
Cuina tot al forn durant uns 30 minuts.
Pica les herbes aromàtiques ben fines i agrega junt amb els tomàquets al pollastre, durant els últims 5 minuts de rostir les cuixes de pollastre.
Condimenta amb sal i pebre abans de servir.
"
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2278 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.