Cuixes de pollastre al "Limoncello"
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Adob:
- ½ cullerada d'agulles de romaní
- 1 dent d'all
- 2 cullerades de licor de llimona
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Un pessic de pebre.
Cuixes de pollastre:
- 4 cuixes de pollastre
- 1 culleradeta de sal
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 dl de vi blanc
- 1 dl de brou de pollastre.
Patates i salsa:
- 600 grams de patates bullides
- 1 llimona, bio
- 40 grams de tàperes
- 1 llauna de tomàquet picat (240 grams)
- ½ culleradeta de sal
- Un pessic de pebre.
4 racions
Elaboració
Adob:
Pica finament el romaní.
Premsa l'all, i barreja amb el licor de llimona, l'oli i el pebre. Talla la part superior i inferior de les cuixes de pollastre i posa en el recipient amb l'adob.
Reserva a la nevera, com a mínim, durant 1 hora.
Cuixes de pollastre:
Treu el pollastre de l'adob, asseca amb paper absorbent de cuina.
Assaona amb sal al gust.
Escalfa l'oli en una paella.
Fregeix les cuixes ambdós costats durant 5 minuts i reserva.
Eixuga la paella amb paper de cuina.
Desglaça amb el vi i el brou, i porta a ebullició.
Afegeix novament les cuixes de pollastre i tapat cuina a foc suau durat 25 minuts.
Patates i salsa:
Talleu les patates a quarts.
Ratlla la pell de la llimona, afegeix al pollastre, junt amb les tàperes escorregudes, les patates i els tomàquets.
Cobreix i cuina durant 25 minuts mes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1820 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.