Cuixes de pollastre al "Limoncello"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Adob:

  • ½ cullerada d'agulles de romaní
  • 1 dent d'all
  • 2 cullerades de licor de llimona
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Un pessic de pebre.

Cuixes de pollastre:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 dl de vi blanc
  • 1 dl de brou de pollastre.

Patates i salsa:

  • 600 grams de patates bullides
  • 1 llimona, bio
  • 40 grams de tàperes
  • 1 llauna de tomàquet picat (240 grams)
  • ½ culleradeta de sal
  • Un pessic de pebre.

4 racions

Elaboració

Adob:

Pica finament el romaní.
Premsa l'all, i barreja amb el licor de llimona, l'oli i el pebre. Talla la part superior i inferior de les cuixes de pollastre i posa en el recipient amb l'adob.
Reserva a la nevera, com a mínim, durant 1 hora.

Cuixes de pollastre:

Treu el pollastre de l'adob, asseca amb paper absorbent de cuina.
Assaona amb sal al gust.
Escalfa l'oli en una paella.
Fregeix les cuixes ambdós costats durant 5 minuts i reserva.
Eixuga la paella amb paper de cuina.
Desglaça amb el vi i el brou, i porta a ebullició.
Afegeix novament les cuixes de pollastre i tapat cuina a foc suau durat 25 minuts.

Patates i salsa:

Talleu les patates a quarts.
Ratlla la pell de la llimona, afegeix al pollastre, junt amb les tàperes escorregudes, les patates i els tomàquets.
Cobreix i cuina durant 25 minuts mes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: