Postres de merenga i maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 gots de 3 dl cadascun
- 500 grams de maduixes, tallades a quarts o lamines
- 3 a 4 cullerades de sucre
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 cullerada de menta picada
- 1 a 2 merengues, uns 20 g (aixafades)
- 1 dl i 1/2 de crema
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
4 racions
Elaboració
Barreja les maduixes amb el sucre, el suc de llimona i lamenta. Marina durant 5-10 minuts, i omple els gots.
Distribueix les merengues sobre les maduixes abans de servir.
Bat la crema amb el sucre de vainilla fins que quedi ben dura, estén per sobre les merengues, i serveix fresc de la nevera.
Pots substituir la crema i el sucre de vainilla per iogurt de vainilla o escuma de llet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1743 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.