Risotto de col arrissada (Kale) amb formatge Taleggio
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de pinyons
- 200 grams de col arrissada, kale
- Sal
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 350 grams d'arròs per risotto
- 1 dl vi blanc
- 1,5 litres de brou de verdures
- 150 grams de formatge taleggio
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Rosteix els pinyons en una paella sense greix, fins que prenguin un bonic color marro i reserva.
Retira les venes grans de la col arrissada.
Esquinça les fulles en trossos de 2 cm.
Escalda en aigua salada, durant 2 minuts, retira i esbandeix amb aigua freda, escórrer bé.
Pica la ceba i premsa l'all.
Escalfa l'oli en una paella.
Salta la ceba i l'all.
Agrega l'arròs i salta fins que estigui transparent.
Afegeix el vi i deixa reduir, agrega el brou a poc a poc i cou a foc lent, tot remenant durant uns 18 a 20 minuts o fins que estigui al dente
Talla el formatge Taleggio a daus.
Afegeix la col arrissada i la meitat del formatge al risotto. Mescla bé i assaona amb sal i pebre.
Reparteix pel damunt del risotto, la resta de formatge i els pinyons reservats.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1154 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.