Pollastre a la llimona

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre (a 260 grams cada una)
  • 3 cebes
  • 1 llimona orgànica
  • 10 tiges de farigola
  • Sal
  • Pebre
  • 100 ml de vi blanc
  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • 4 tiges de julivert suau

4 racions

Elaboració

Talla les cuixes en dues parts.
Talla les cebes en meitats i trosseja-les.
Renta la llimona i talla en 4 trossos.
Pica la farigola i deixa més aviat, gruixuda.
Condimenta les peces de pollastre amb sal i pebre.
Barreja en un bol gran, les cuixes de pollastre, les cebes, la llimona, la farigola, el vi i l'oli d'oliva.
Distribueix tot en una safata de forn folrada de paper per, enforna.
Cuina en el mix del forn preescalfat a 200 graus durant 45 minuts (l'aire circulant no es recomana).
Separa les fulles de julivert i pica ben fines.
Serveix el pollastre a la llimona amb el julivert repartit pel damunt.
Aquest plat s'adapta molt bé, acompanyat amb una bagueta fresca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: