Pollastre a la llimona
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre (a 260 grams cada una)
- 3 cebes
- 1 llimona orgànica
- 10 tiges de farigola
- Sal
- Pebre
- 100 ml de vi blanc
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 4 tiges de julivert suau
4 racions
Elaboració
Talla les cuixes en dues parts.
Talla les cebes en meitats i trosseja-les.
Renta la llimona i talla en 4 trossos.
Pica la farigola i deixa més aviat, gruixuda.
Condimenta les peces de pollastre amb sal i pebre.
Barreja en un bol gran, les cuixes de pollastre, les cebes, la llimona, la farigola, el vi i l'oli d'oliva.
Distribueix tot en una safata de forn folrada de paper per, enforna.
Cuina en el mix del forn preescalfat a 200 graus durant 45 minuts (l'aire circulant no es recomana).
Separa les fulles de julivert i pica ben fines.
Serveix el pollastre a la llimona amb el julivert repartit pel damunt.
Aquest plat s'adapta molt bé, acompanyat amb una bagueta fresca.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1856 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.