Arròs cremós amb porros
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Arròs cremós amb porros
- 400 grams d'arròs
- 400 grams de porro
- 100 grams de cebes picades
- 50 grams de mantega
- 1 l de brou
- Eventualment formatge ratllat.
Sofregit de ceba:
- 120 grams de mantega
- 200 grams de cebes triturades
- 2 dents d'all finament picats.
4 racions
Elaboració
Sofregeix en la mantega, les cebes picades junt amb els porros tallats no massa fins.
Agrega l'arròs i salta fins que es torni transparent.
Agrega el brou i cou durant uns 15 minuts a foc lent.
De tant en tant, l'arròs s'ha d'agitar perquè es torni cremós com el risotto.
Si cal, afegeix una mica més de brou.
Sofregit de ceba:
Mentrestant, fregeix en una paella, les cebes a rodanxes i l'all picat, fins que quedi tot amb un bonic color daurat.
Col·loca l'arròs en un plat, per gratinar.
Depenent del teu gust, barreja formatge ratllat a l'arròs.
Reparteix les cebes fregides pel damunt de l'arròs i serveix immediatament.
Pots acompanyar aquest plat amb ous fregits o una botifarra fresca.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.