Pesto de llimona
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llimona orgànica
- 1 tassa de créixens
- 1 branca de bàlsam de llimona
- 1 cullerada d'ametlles pelades
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 60 grams de parmesà
- Sal i pebre del molí
1 racions
Elaboració
Aixafa les ametllas que no quedin massa fines.
Retalla el motlle de crexens i afegeix-ho.
Arranca les fulles del balsam de llimona, i agrega juntament amb oli d'oliva, una mica de oli de colza de llimona, i prop de 2 cullerades de suc de llimona.
Tritura amb el Turmix fins que quedi una pasta fina
Afegeix el formatge parmesà i barreja bé.
Condimenta el pesto amb sal i pebre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1698 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.