Flam d'ametlles
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Caramel:
- 100 grams de sucre per fer el caramel.
- Suc de llimona
Flam:
- 5 ous.
- 100 grams de sucre.
- 100 grams d'ametlla torrada mòlta.
- 3 dl de llet.
4 racions
Elaboració
Caramel:
En una paella aboca el sucre, el suc de llimona, i deixa que es caramel·litzi.
Vigila que quedi daurat, perquè si s'enfosqueix massa queda amb un gust amarg.
Omple la base dels motlles amb el caramel i reserva.
Flam:
Preescalfa el forn a 160 graus.
En un bol aboca els ous, i el sucre.
Bat i seguidament afegeix la llet i l'ametlla mòlta.
Aboca la preparació als motlles i posa en una safata al bany maria.
El bany, maria ha d'estar prèviament calent.
Enforna durant uns 45 minuts.
Passats els 45 minuts, fes la prova de l'agulla.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3244 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.