Salses per la fondue xinoise
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Recepta bàsica:
- 1 rovell d'ou
- 1 cullerada de mostassa
- 150 ml d'oli neutre
- Suc de llimona, al gust
- Sal
- Pebre
Salsa rosa:
- ½ part de la recepta bàsica
- 1 cullerada de quetxup
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 1 raig de ginebra
- Unes quantes gotes de Tabasco, al teu gust
Salsa Allioli:
- ½ part de la recepta bàsica
- 1 cullerada de crema agra
- 1 cullerada de iogurt
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 dent d'all gran, premsat
Salsa amb mel i fonoll:
- ½ part de la recepta bàsica
- 1 cullerada de mel
- 1 - 2 culleradetes de curri en pols
- 1 manat de fonoll, picat finament
Salsa amb pera i curri:
- ½ part de la recepta bàsica
- 2 cullerades de crema agra
- 2 cullerades de curri en pols
- ½ pera ratllada
Salsa maionesa amb safra:
- ½ part de la recepta bàsica
- 2 sobres de safrà molt
- ½ cullerada de vinagre de xerès
1 racions
Elaboració
Recepta bàsica:
Bat vigorosament el rovell d'ou i la mostassa
Afegeix acuradament l'oli en un flux prim
Continuaamb el fuet fins que la salsa s'uneixi
Afegeix el suc de llimona i assaona al gust amb sal i pebre
Per les altres salses:
Agita els ingredients en un bol, condimenta amb sal i pebre i reserva la salsa a la nevera.
Deixa refredar, com a mínim, durant 2 hores
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1410 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.