Tallarines amb pernil serrà i pèsols

Ingredients

  • 500 grams de tallarines
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 a 4 porros tallats en rodanxes fines
  • 4 a 6 dents d'alls, picats
  • 350 grams de pèsols joves, congelats
  • Suc i la ratlladura de mitja llimona
  • Sal marina i pebre negre acabat de moldre
  • Menta fresca, tires de pernil serra, formatge parmesà ratllat, i oli de xili per adornar.

4 racions

Elaboració

Col·loca les tallarines a l'olla, amb aigua salada bullint, i cuina la pasta fins que estigui al dente.
Escorre l'aigua, retira la pasta, i reserva.
Afegeix 2 cullerades d'oli d'oliva a la mateixa olla escalfada, afegeix els porros i els alls i salta a foc mitjà fins que les verdures estiguin tendres.
Agrega els pèsols, el suc de llimona i la ratlladura de la llimona. A continuació, afegeix la pasta, reservada.
Remena bé i posa pel damunt el formatge parmesà ratllat, les tires de pernil serra, la menta fresca, i rega amb oli de xili.
Condimenta amb sal i pebre i serveix immediatament ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: