Tallarines amb pernil serrà i pèsols
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 a 4 porros tallats en rodanxes fines
- 4 a 6 dents d'alls, picats
- 350 grams de pèsols joves, congelats
- Suc i la ratlladura de mitja llimona
- Sal marina i pebre negre acabat de moldre
- Menta fresca, tires de pernil serra, formatge parmesà ratllat, i oli de xili per adornar.
4 racions
Elaboració
Col·loca les tallarines a l'olla, amb aigua salada bullint, i cuina la pasta fins que estigui al dente.
Escorre l'aigua, retira la pasta, i reserva.
Afegeix 2 cullerades d'oli d'oliva a la mateixa olla escalfada, afegeix els porros i els alls i salta a foc mitjà fins que les verdures estiguin tendres.
Agrega els pèsols, el suc de llimona i la ratlladura de la llimona. A continuació, afegeix la pasta, reservada.
Remena bé i posa pel damunt el formatge parmesà ratllat, les tires de pernil serra, la menta fresca, i rega amb oli de xili.
Condimenta amb sal i pebre i serveix immediatament ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.