Gall dindi al curri i arros

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grams de pit de gall dindi
  • 1 ceba
  • 1 mango
  • 150 grams d'arròs Basmati
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 culleradeta de curri en pols, suau
  • 6 cullerades de vi blanc
  • 250 ml de brou d'aviram
  • 1 cullerada de midó de blat de moro (Maizena)
  • 100 grams de crema batuda
  • 2 cullerades de coco ratllat
  • Sal
  • Pebre
  • Coriandre

4 racions

Elaboració

Esbandeix la carn i talla a tires fines i curtes.
Primer talla a rodanxes fines de 1/2 cm i després talla en tires fines i curtes d'1 a 2 cm.
Talla la ceba a daus fins.
Pela el mango, i talla la polpa a daus d'1 cm.
Cuina l'arròs en aigua salada segons les instruccions del paquet.
Escalfa l'oli en una paella i salta la carn en porcions durant 1 minut aproximadament.
Remena bé i salpebre al gust.
Retira i reserva a la calor
Posa la ceba a la paella i sofregeix durant uns 2 minuts.
Agrega el curri, remena i desglaça amb el vi i el brou.
Desfés el midó amb una mica d'aigua freda, afegeix a la salsa i cuina uns 3 minuts.
Afegeix la crema batuda, mescla bé, i condimenta amb sal i pebre, al gust teu.
Afegeix la carn i el mango i escalfa breument.
Escampa el coco ratllat pel damunt de la salsa.
Serveix la carn amb l'arròs guarnit amb fulles de coriandre i acompanyat d'una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1587 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: