Gall dindi al curri i arros
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de pit de gall dindi
- 1 ceba
- 1 mango
- 150 grams d'arròs Basmati
- 2 cullerades d'oli
- 1 culleradeta de curri en pols, suau
- 6 cullerades de vi blanc
- 250 ml de brou d'aviram
- 1 cullerada de midó de blat de moro (Maizena)
- 100 grams de crema batuda
- 2 cullerades de coco ratllat
- Sal
- Pebre
- Coriandre
4 racions
Elaboració
Esbandeix la carn i talla a tires fines i curtes.
Primer talla a rodanxes fines de 1/2 cm i després talla en tires fines i curtes d'1 a 2 cm.
Talla la ceba a daus fins.
Pela el mango, i talla la polpa a daus d'1 cm.
Cuina l'arròs en aigua salada segons les instruccions del paquet.
Escalfa l'oli en una paella i salta la carn en porcions durant 1 minut aproximadament.
Remena bé i salpebre al gust.
Retira i reserva a la calor
Posa la ceba a la paella i sofregeix durant uns 2 minuts.
Agrega el curri, remena i desglaça amb el vi i el brou.
Desfés el midó amb una mica d'aigua freda, afegeix a la salsa i cuina uns 3 minuts.
Afegeix la crema batuda, mescla bé, i condimenta amb sal i pebre, al gust teu.
Afegeix la carn i el mango i escalfa breument.
Escampa el coco ratllat pel damunt de la salsa.
Serveix la carn amb l'arròs guarnit amb fulles de coriandre i acompanyat d'una bona amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1587 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.