Postres de crema amb poma

Ingredients

  • 5 dl de suc de poma
  • La pela ratllada i el suc de ½ llima
  • 60 grams de sucre
  • 2 cullerades d'aigua
  • 1 cullerada de mantega
  • 4 pomes, pelades, el nucli eliminat, i tallada a daus
  • 1 dl de suc de poma
  • 1 tija de vainilla
  • 2,5 dl de crema
  • 2 a 3 cullerades de sucre en pols.

Guarnició:

  • 2 cullerades de sucre
  • La pela ratllada duna llima.

4 racions

Elaboració

Bull el suc de poma, la ratlladura i el suc de ½ llima de 15 a 20 minuts, tamisa, cobreix i deixa refredar durant uns 30 a 60 minuts.
Cuina el sucre i l'aigua fins que el sucre caramel·litzi i prengui un color marró clar.
Retira la paella del foc.
Afegeix la mantega i deixa que es fongui.
Agrega els daus de pomes.
Torna la paella al foc.
Desglaça amb suc de poma, i afegeix la polpa i la tija de vainilla.
Tapa i cuina a foc suau durant uns 5 a 10 minuts.
Retira i deixa refredar.
Bat la crema amb el sucre glaç fins que estigui ben rígida, mentrestant bes afegint lentament el suc de poma cuit.

Guarnició:

Barreja el sucre i la closca de llima en un morter o a mà.
Omple els gots amb una capa de poma en el fons, al damunt una capa de crema i per sobre reparteix la barreja de sucre i llima.
Serveix acompanyat d'unes galetes al teu gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1911 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: