Espirals i cubs de pollastre, amb salsa de formatge
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pits de pollastre a 140 grams
- Flor de sal
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 400 grams d'espirals
- Sal
- 300 grams d'espinacs de fulla, descongelats
- 2 dl i ½ de crema
- 80 grams de formatge de tòfona
- Pebre de caiena
- Una mica de suc de llimona
4 racions
Elaboració
Talla els pits de pollastre en cubs d'aproximadament 1 cm.
Condimenta amb flor de sal i fregeix amb oli, a foc mitjà durant uns 5 minuts.
Treu de la paella i reserva en un lloc calent.
Cuina les espirals en aigua salada durant uns 10 minuts.
Escorre bé.
Esprem els espinacs, talla més o menys a trossets, més aviat grossos.
Escalfa la crema, en una paella ampla.
Talla el formatge a daus i afegeix a la salsa.
Deixa que el formatge es fongui a foc lent, tot remena'n bé la salsa.
Barreja en la salsa, la pasta, els espinacs i els cubs de pollastre, i deixa que s'escalfi bé.
Condimenta al gust, amb flor de sal, pebre de caiena i suc de llimona
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1816 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.