Espirals i cubs de pollastre, amb salsa de formatge

Ingredients

  • 2 pits de pollastre a 140 grams
  • Flor de sal
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 400 grams d'espirals
  • Sal
  • 300 grams d'espinacs de fulla, descongelats
  • 2 dl i ½ de crema
  • 80 grams de formatge de tòfona
  • Pebre de caiena
  • Una mica de suc de llimona

4 racions

Elaboració

Talla els pits de pollastre en cubs d'aproximadament 1 cm.
Condimenta amb flor de sal i fregeix amb oli, a foc mitjà durant uns 5 minuts.
Treu de la paella i reserva en un lloc calent.
Cuina les espirals en aigua salada durant uns 10 minuts.
Escorre bé.
Esprem els espinacs, talla més o menys a trossets, més aviat grossos.
Escalfa la crema, en una paella ampla.
Talla el formatge a daus i afegeix a la salsa.
Deixa que el formatge es fongui a foc lent, tot remena'n bé la salsa.
Barreja en la salsa, la pasta, els espinacs i els cubs de pollastre, i deixa que s'escalfi bé.
Condimenta al gust, amb flor de sal, pebre de caiena i suc de llimona


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1816 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: