Pasta de cigró per untar pa torrat
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot de cigrons (240 grams de pes escorregut)
- ½ remet de julivert
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 cullerada de tàperes
- 1 cullerada d'oli de colza
- 2 cullerades d'avellanes
- 2 cullerades de nous
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Posa els cigrons en un tamís i escorre.
Renta el julivert, sacseja per eliminar l'aigua i talla finament.
Amb la liquadora fes un puré amb els cigrons, el suc de llimona, les tàperes i l'oli.
Rosteix les avellanes i les nous en una paella sense greix.
Un cop rostides aixafa amb un cassó, que no quedin massa fines.
Barreja, el puré de cigrons amb les avellanes i les nous aixafades i el julivert, i condimenta amb sal i pebre al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1926 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.