Pasta de cigró per untar pa torrat

Ingredients

  • 1 pot de cigrons (240 grams de pes escorregut)
  • ½ remet de julivert
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada de tàperes
  • 1 cullerada d'oli de colza
  • 2 cullerades d'avellanes
  • 2 cullerades de nous
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posa els cigrons en un tamís i escorre.
Renta el julivert, sacseja per eliminar l'aigua i talla finament.
Amb la liquadora fes un puré amb els cigrons, el suc de llimona, les tàperes i l'oli.
Rosteix les avellanes i les nous en una paella sense greix.
Un cop rostides aixafa amb un cassó, que no quedin massa fines.
Barreja, el puré de cigrons amb les avellanes i les nous aixafades i el julivert, i condimenta amb sal i pebre al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1926 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: