Flam de taronja

Ingredients

  • Per a 4 motlles de 2,5 dl
  • 1 taronja
  • 125 grams de crema
  • 3 ous
  • 50 grams de sucre
  • 1 culleradeta de pasta de vainilla
  • 2 fruites de la passió

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 150 graus.
Ratlla la closca de taronja ben fina, i esprem el suc.
Tritura, la ratlladura, i el suc, amb la crema, els ous, el sucre i la pasta de vainilla.
Posa els motlles en una safata, de gratinar.
Distribueix la massa en els motlles.
Omple la safata de gratinar amb aigua calenta a 1 cm per sota de la vora dels motlles.
Enforna els flams, enmig del forn durant aproximadament 1 hora, retira i deixa refredar.
Refrigera a la nevera durant 2 hores.
Al moment de servir, talla els fruits de la passió en meitats i distribueix la polpa per sobre dels flams.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: