Flam de taronja
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 4 motlles de 2,5 dl
- 1 taronja
- 125 grams de crema
- 3 ous
- 50 grams de sucre
- 1 culleradeta de pasta de vainilla
- 2 fruites de la passió
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 150 graus.
Ratlla la closca de taronja ben fina, i esprem el suc.
Tritura, la ratlladura, i el suc, amb la crema, els ous, el sucre i la pasta de vainilla.
Posa els motlles en una safata, de gratinar.
Distribueix la massa en els motlles.
Omple la safata de gratinar amb aigua calenta a 1 cm per sota de la vora dels motlles.
Enforna els flams, enmig del forn durant aproximadament 1 hora, retira i deixa refredar.
Refrigera a la nevera durant 2 hores.
Al moment de servir, talla els fruits de la passió en meitats i distribueix la polpa per sobre dels flams.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.