Flam de torró
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 L de llet sencera
- 8 ous grans
- 6 cullerades soperes de sucre
- 300 grams de torró de Xixona
- Caramel líquid
6 racions
Elaboració
En un recipient posa la llet i el torró esmicolat, i tritura tot fins que quedi ben barrejat.
En un bol a part, bat els ous amb el sucre, que quedi ben barrejat i tot seguit afegeix la barreja de la llet amb el torró, barreja tot bé.
Prepara els motlles individuals, banya la base i els costats amb el caramel líquid i després ja pots afegir la barreja.
Col·loca els motlles en una safata amb aigua al punt d'ebullició, per coure al forn al bany maria.
Enforna a 180 graus, amb el forn prèviament escalfat, durant 45 a 50 minuts.
Si veus que es crema de la part de dalt, ho pots tapar amb paper d'alumini.
Comprova la cocció amb un escuradents.
Un cop fets els deixes refredar, primer a temperatura ambient i després a la nevera.
Millor si els prepares el dia abans.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2745 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.