Pollastre de l’avia a l’olla rapida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 pebrot vermell
  • 1 remet de farigola
  • 1 dl d'oli
  • 1 got de vi blanc sec
  • 1 pastilla de brou

4 racions

Elaboració

Daura el pollastre a l'olla de pressió.
Pica la ceba, els grills d'all i agrega al pollastre.
Quan el pollastre estigui daurat, afegeix la fulla de llorer, la pastilla de brou, el pebrot, el got de vi i el remet de farigola.
Tanca l'olla i deixa coure 20 minuts.
Retira del foc i deixa refredar, fins que baixi la vàlvula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6162 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Pollastre de l'àvia a l'olla rapida
Hem diuen:
"he mirat pollastre a l'olla ràpida i no queda clar si amb la pastilla de caldo sha d'afegir aigua ho nomes la pastilla i punt"

Les vegades que he cuinat aquesta recepta, solament he posat el vi, ja que el pollastre durant la cocció desprèn una mica més de líquid, pensa que l'olla de pressió, durant la cocció evapora poc líquid.
Amb una abraçada pel que fa, la consulta. Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: