Pollastre de l’avia a l’olla rapida
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 1 pebrot vermell
- 1 remet de farigola
- 1 dl d'oli
- 1 got de vi blanc sec
- 1 pastilla de brou
4 racions
Elaboració
Daura el pollastre a l'olla de pressió.
Pica la ceba, els grills d'all i agrega al pollastre.
Quan el pollastre estigui daurat, afegeix la fulla de llorer, la pastilla de brou, el pebrot, el got de vi i el remet de farigola.
Tanca l'olla i deixa coure 20 minuts.
Retira del foc i deixa refredar, fins que baixi la vàlvula.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6162 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.