Cuixes de pollastre amb crema de formatge sbrinz, llimona i mató

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema:

  • 100 grams de mantega a punt de pomada
  • 100 grams de mató
  • 50 g de formatge sbrinz, ratllat
  • La pell ratllada d'1 llimona ecològica
  • 4 cullerades de julivert picat
  • Sal i pebre.

Cuixes de pollastre:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 branquetes de romaní picades fines.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Crema:

Barreja la mantega, el mato, el formatge sbrinz, la ratlladura de llimona i el julivert, salpebre al gust i reserva.

Cuixes de pollastre:

Pinzella les cuixes de pollastre amb la mantega, col·loca sobre la safata, escampa el romaní pel damunt, i condimenta amb sal i pebre.
Enforna al mig del forn, preescalfat a 200 graus durant uns 30 a 40 minuts.
Serveixi amb una bona amanida verda i la crema reservada.
El formatge sbrinz pots substituir-lo per un manxego ben curat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1514 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: