Cuixes de pollastre amb crema de formatge sbrinz, llimona i mató
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Crema:
- 100 grams de mantega a punt de pomada
- 100 grams de mató
- 50 g de formatge sbrinz, ratllat
- La pell ratllada d'1 llimona ecològica
- 4 cullerades de julivert picat
- Sal i pebre.
Cuixes de pollastre:
- 4 cuixes de pollastre
- 1 cullerada de mantega
- 2 branquetes de romaní picades fines.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Crema:
Barreja la mantega, el mato, el formatge sbrinz, la ratlladura de llimona i el julivert, salpebre al gust i reserva.
Cuixes de pollastre:
Pinzella les cuixes de pollastre amb la mantega, col·loca sobre la safata, escampa el romaní pel damunt, i condimenta amb sal i pebre.
Enforna al mig del forn, preescalfat a 200 graus durant uns 30 a 40 minuts.
Serveixi amb una bona amanida verda i la crema reservada.
El formatge sbrinz pots substituir-lo per un manxego ben curat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1514 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.