Pasta amb salsa de mongeta i cigró
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llauna de tomàquets picats a trossos grans
- 1/2 culleradete de nou, moscada
- 1 culleradeta d'orenga, sec
- 1 ceba fresca
- 1 llauna petita de cigrons
- 2 grans d'all
- Una mica de sal marina
- 500 grams de pasta de la teva elecció
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 polsim de pebre del molí
- 1 pebrot vermell
- 4 cullerades de farina de blat integral
- 1 llauna petita de mongetes blanques.
6 racions
Elaboració
Posa una cullerada d'oli d'oliva en una cassola gran i escalfa a foc mitjà.
Afegeix la farina de blat integral.
Pela els alls i la ceba i pica ben fi
Renta el pebrot, elimina les llavors i talla en petits trossos.
Cuina en la cassola gran, el pebrot junt amb l'all i les cebes tallades a rodelles durant uns 8 minuts.
Afegeix a la cassola l'orenga, la nou moscada, els tomàquets en conserva picats, les mongetes i els cigrons i cuina tot remenant.
A continuació, condimenta la salsa amb sal i pebre, cobreix la cassola i cuina a foc suau durant uns 20 minuts.
En una altra cassola posa aigua, assaona amb sal i un raig d'oli, i porta a ebullició.
Tan aviat com bulli l'aigua, afegeix la pasta i cuina durant uns 6 a 12 minuts o fins que estigui al dente.
Remou la pasta de tant en tant.
Un cop cuita, posa la pasta en un colador i ruixa amb una mica d'oli, de manera que no quedi enganxada.
Apaga el foc, i serveix la pasta en plats grans amb la salsa ben calenta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1288 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.