Pasta amb formatge de cabra
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades de mantega
- 70 grams de formatge emmental ratllat
- 400 grams de macarrons corbats
- 1 mica de nou moscada
- 1 mica de pebre
- 280 ml de crema
- 1 mica de sal
- 170 grams de formatge de cabra (Schabziger)
- 4 cebes
4 racions
Elaboració
Per a la pasta, primer cuina la pasta en una olla gran, amb aigua bullent amb sal durant 10 minuts o fins que estigui al dente.
Mentrestant, pela les cebes i talla en anells fins.
Arrossega la ceba en una paella, amb una mica de mantega durant uns 10 minuts o fins que quedi vidriosa.
Condimenta amb una mica de sucre i pebre.
Desglaça amb la crema i agrega el formatge emmental ratllat.
Cuina sense deixar de remenar, fins que el formatge estigui completament fos, a les hores es pot afegir el formatge de cabra.
Un cop estigui la salsa ben cremosa, condimenta amb nou moscada, pebre i sal.
A continuació, afegeix la pasta ben escorreguda a la salsa, escalfa el conjunt i serveix de seguida, amb les cebes fregides.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2162 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.