Sopa de pastanaga, anís i iogurt
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 ceba mitjana picada
- 1 patata pelada i tallada a cubs
- 3 Anís estrellat
- 750 ml de pastanagues pelades i tallades aproximadament, unes 7 pastanagues
- 1 cullerada de mel
- 1 L de brou de verdures
- 100 ml de iogurt
4 racions
Elaboració
En una cassola gran, posa l'oli i ofega les cebes durant 3 o 4 minuts.
Afegeix la patata i l'anís estrellat.
Continua cuinant durant 3 o 4 minuts i assaona al gust.
Agrega les pastanagues, la mel i el brou de verdures.
Afegeix aigua si cal.
Cuina de 25 a 30 minuts o fins que les pastanagues estiguin cuites.
Treu els 3 trossos d'anís estrellat.
Afegeix el iogurt i tritura el conjunt amb el tur mix.
Corregeix el condiment i, a continuació, serveix amb l'acompanyament que vulguis. (Crostons de pa, o col kale fregida, o un iogurt natural)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1645 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.